Te așteptăm în Deltă, la Vila Elena, pentru a cinsti cum se cuvine, Sfânta Sărbătoare a intrării Domnului în Ierusalim – Floriile, denumire populară de la zeița romană a florilor – Flora, și pentru a petrece un sejur deosebit și diferit, de cele trăite până în prezent!

Vila Elena din centrul comunei Mahmudia, județul Tulcea, s-a gândit să creeze o ofertă atractivă pentru tine, și cu prilejul sărbătorii care vestește practic Paștele – Floriile, pentru a petrece câteva zile cu familia sau prietenii, în rezervația naturală din Delta Dunării, unde vei savura preparate tradiționale din pește.

Astfel încât, pentru 2 nopți de cazare, cu check-in în ziua de Vineri (în care îți vom servi cina) și check-out Duminica (nu înainte de a lua masa de prânz), cu toate mesele incluse, te vei putea caza la prețul de numai 360 lei/persoană. Opțional, se pot face și plimbări cu barca, pe canalele Deltei !

Nu mai sta pe gânduri și solicită o rezervare din timp, pentru tine și cei dragi, fiindcă camerele se epuizează rapid ! Vă așteptăm cu drag !

Pentru mai multe detalii despre unitatea de cazare, te invităm să dai click AICI