Simte alături de Casa Sibiana, emoția și bucuria Învierii Mântuitorului, chiar în inima Deltei !

Situată în cea mai estică localitate din România - Sulina din județul Tulcea, în cel mai pitoresc loc pe care Delta Dunării îl poate oferi, Casa Sibiana pune la dispoziția amatorilor de Deltă, cât și a celor ce doresc o evadare din cotidian, departe de forfota citadină, o ofertă special concepută pentru mini-vacanța de Paște și 1 Mai, prevăzută pentru perioada 26.04 - 05.05.2019 inclusiv:  
 
 
- 180 lei pe noapte, la cazare, pentru o cameră dublă, matrimonială;
 
- 270 lei camera triplă / noapte;
 
                    sau
 
- suita cu 420 ron per noapte. 
 
Cu următoarea mențiune: doritorii de cazare în regim demipensiune, pot achita diferența de 85 lei pe zi, de persoană, iar tariful se adaugă la preţul de cazare. 
 
În pachetul cu tarifele precizate mai sus, indiferent de tipul camerei pentru care se optează, este inclusă și masa festivă !
 
Mesele se vor servi în restaurantul unității de cazare, în meniu fiind incluse preparate din carne sau pește, bucatele fiind gătite după rețete specifice zonei.
 
Pentru iubitorii plimbărilor în natură, dar mai ales în fascinanta Deltă, se vor organiza excursii cu barca în Deltă, se va putea practica schi nautic sau chiar echitație !
 
Vă așteptăm cu căldură, să petreceți un sejur în stil tradițional deltaic !
 
Pentru mai multe informații despre unitatea de cazare, vă invităm să dați un simplu click, pe cuvântul AICI .