Vila Select

Adresa:

Strada Trei Brazi 59, Predeal 505300, Romania
Predeal
Brasov
Valea Prahovei

Situata pe drumul dinspre Predeal catre Trei Brazi, intr-un cadru natural deosebit, inconjurata de brazi seculari, Vila Select va asteapta sa petreceti un sejur reconfortant in mijlocul naturii, beneficiind de cele mai bune servicii de cazare si masa.

Vila Select are o capacitate de cazare totala de 50 de locuri in 25 de camere duble, dotate conform standardului de 3 stele ale vilei cu bai proprii si cabina de dus, televiziune prin cablu, minibar, frigider si internet wireless.

Restaurantul vilei isi asteapta oaspetii cu un meniu variat de preparate de meniul traditional romanesc si vanatoresc. Localul are o capacitate de 80 de locuri la care se adauga cele 40 de locuri de pe terasa, fiind astfel ideal pentru organizarea evenimentelor importante din viata dumneavoastra. Barul dispune de o capacitate de 10-16 locuri si un sortiment vast de bauturi.

Cei care doresc sa imbine utilul cu placutul au la dispozitie o sala de conferinte cu o capacita de 40 de locuri, dotata corespunzator cu TV, video, DVD, flipchart, ecran, videoproiector.

Turistii care aleg Vila Select beneficiaza de numeroase posibilitati de petrecere a timpului liber, incepand cu facilitatile existente in cadrul vilei, restaurant, club, sala de jocuri si biliard, fotbal de masa.

Iubitorii de drumetii montane pot porni de la Vila Select spre Masivul Piatra Mare, Masivul Postavaru sau catre muntii Bucegi, catre Cascada Tamina, Pestera de Gheata din Masivul Piatra Mare sau Canionul Sapte Scari. Aici puteti redescoperi placeri pe care le-ati uitat, precum si drumetii prin padure, plimbari cu bicicleta in aerul curat de munte.

Facilitati Generale

  • Bucatarie
Numar vizualizari: 8409