Pensiunea Antique

Adresa:

Str. Fântâna Doamnei f.n., Sat Dragomirna, comuna Mitocul Dragomirnei, jud. Suceava, România
Suceava
Bucovina

Pensiunea Antique este situată la 800 de metri de Mănăstirea Dragomirna, pe strada Fântâna Doamnei f.n., în satul Dragomirna, comuna Mitocul Dragomirnei, județul Suceava. Unitatea de cazare este o locație în stil vintage italian, cu un amestec autentic de materiale vechi, având totodată toate facilitățile unei case moderne. 

Dispune de 5 camere duble, foișor, un spațiu de joacă pentru copii, acces la ciubăr de lemn, cu apă sărată pentru relaxare, detensionare; biciclete, atv-uri, paturi suplimentare  (nu sunt contra-cost), loc amenajat pentru grătar, dar și activități de agrement. În plus, veți beneficia de WIFI gratuit și parcare.

Pensiunea oferă vedere la grădină.

Camerele pensiunii sunt prevăzute cu balcon și cu baie privată, cu duș, iar unele includ o bucătărie. Toate au TV cu ecran plat şi articole de toaletă gratuite.

În localitatea Dragomirna şi în jurul acesteia, oaspeții pot încerca diferite activități, precum ciclism. Precum obiective turistice în zonă, se pot vizita Mănăstirea Dragomirna, Schitul Petru și Pavel și altele.

Gura Humorului se află la 35 km de Pensiunea Antique, iar Suceava este la 14 km. Cel mai apropiat aeroport, este Aeroportul Internațional Suceava, situat la 13 km de pensiune.

Numar vizualizari: 99