Restaurant Kuib

Sinaia , jud. Prahova (arata pe harta)

Bun venit la Restaurant Kuib din Sinaia, judetul Prahova! Acesta este profilul nostru oficial pe CautPensiuni.ro, de unde poti afla toate informatiile de care ai nevoie despre Restaurant Kuib: adresa, numar de telefon si numar de locuri. Acceptam rezervari prin telefon si email.

Când se termină viaţa agitată din oraş începe natura. Când se termină grijile şi problemele, încep clipele minunate cu familia şi prietenii. Când te-ai hotărât să evadezi şi timpul să fie doar al tău, începe KUIB.

KUIB este locul în care esti răsfăţat, protejat şi îngrijit. KUIB este locul tău de siguranţă şi linişte în vârf de munte, locul în care te simţi exact ca în…cuib!

Iar când clipele de plăcere culinară se prelungesc, poţi alege să petreci o noapte liniştită într-una dintre camerele Hotelului Piatra Şoimului. Vei găsi aici un mix încântător între arhitectura modernă a exteriorului şi atmosfera primitoare din restaurantele specifice părţii de nord a Franţei. Materialele naturale, locale, precum lemnul de stejar sau piatra de râu se completează armonios cu parcul Piatra Şoimului în care te vei putea bucura de aerul tare de munte, iar cei mici se vor putea juca în voie. Întregul complex poartă cu mândrie Eticheta Ecologică şi oferă servicii verzi, care nu afectează mediul înconjurător.

KUIB este restaurantul în care vei petrece multe momente de neuitat! Este locul în care poţi servi o masă liniştită în familie sau în care poţi avea o cină distractivă cu prietenii. Este locul în care poţi sărbători cele mai importante momente din viaţa ta sau cel în care te distrezi alături de colegii de la birou.

În plus, dacă vrei distracţie originală încearcă să găteşti pe rocă vulcanică. Dacă nu ai chef să pui chiar tu carnea la rumenit, bucătarii noştri te răsfaţă cu cele mai gustoase feluri de mâncare, fie că ţi-e poftă de o ciulama de pui, fie că ai mânca o porţie delicioasă de kebab din muşchiuleţ de viţel.

La KUIB nici n-o să ştii ce să încerci mai întâi! Bunătăţile din ingrediente naturale şi specialităţile de pâine proaspăt coapte îţi vor gâdila simţurile, în fiecare moment altfel, pentru că serile tematice sunt la loc de cinste. O cină ca în cele mai frumoase filme de dragoste, o degustare de vin care îţi va gâdila toate papilele gustative, sau o seară de dans pasional, tot la KUIB le vei găsi. Pentru o gură de aer proaspăt de munte, poţi savura o cafea asezonată cu brioşe calde de casă, în cochetul parc Piatra Şoimului, chiar lângă restaurant.

Cei mici se vor bucura şi ei de timpul petrecut la KUIB în spaţiul special amenajat, unde se vor putea juca şi împrieteni cu alţi copii sub supravegherea atentă a personalului nostru.


Nu te-ai decis inca? Viziteaza online Restaurant Kuib folosind turul virtual sau rasfoind galeria de fotografii.

Galerie foto Restaurant Kuib
RATING:
locatie
0
personal
0
curatenie
0
servicii
0
facilitati
0
mancare
0
zona
0
pret
0
Numar vizualizari: 2008

Restaurant Kuib

Sinaia , jud. Prahova (arata pe harta)

Comments

Post new Comentariu

Autorul comentariului
Calificative
Nota ta pentru locatie.
Note ta pentru personal.
Nota ta pentru curatenie.
Nota ta pentru serviciile oferite.
Nota ta pentru facilitati.
Nota ta pentru mancare.
Nota ta pentru zona.
Nota ta pentru pret.
Incarca poze
Poze: Order
Maximum file size: 500 KB
Allowed extensions: png gif jpg jpeg
Maximum file size: 500 KB
Allowed extensions: png gif jpg jpeg
Maximum file size: 500 KB
Allowed extensions: png gif jpg jpeg
Recomandare
4 + 11 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Restaurant Kuib

Sinaia , jud. Prahova (arata pe harta)
Adresa: 
Strada Gârbovei Nr. 10C
Localitate: 
Sinaia
Judet: 
Prahova
Nume: Restaurant Kuib
Telefon: 0244 310 302 / 0732 127 737
Coordonate GPS: N 45.367675 E 25.549951
Va recomandam sa trimiteti solicitarea dumneavoastra si pe adresa de e-mail a unitatii completand formularul de mai jos. Astfel veti beneficia de suportul CautPensiuni.ro in clarificarea eventualelor neintelegeri cu unitatea.

Contacteaza Restaurant Kuib

11 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.

Restaurant Kuib

Sinaia , jud. Prahova (arata pe harta)
Pentru acest restaurant/bar nu exista un tur virtual.
Share this Oferta UrmatoareOferta Anterioara