Petrece Sfintele Sărbători Pascale, în Suceava, în fascinanta zonă a Bucovinei, la Pensiunea Vâlcan**** din localitatea Vatra Moldoviței, lângă Mănăstirea cu aceeași denumire !

Ți-ar plăcea să revezi ținuturile fascinante din județul Suceava, fiind îndrăgostit de zona Bucovinei, sau ți-ai dori să vizitezi cele mai reprezentative obiective turistice, în vacanța pe care o vei petrece, cu prilejul zilelor legale, de sărbătoare, conferite de Învierea Domnului ?

Pensiunea Vâlcan**** din localitatea Vatra Moldoviței, județul Suceava, poate fi alegerea ta ideală, de a te relaxa, și totodată punctul important de plecare, spre vizitarea Mănăstirilor Moldovița (din imediata apropiere a unității de cazare), Mănăstirea Voroneț, Mănăstirea Humor, Mănăstirea Sucevița, Mănăstirea Putna și Arbore.

De asemenea, dacă ești un amator de drumeții, de mișcare în aer liber, poți merge într-una din expedițiile organizate în frumoasele locuri, întrucât masivele muntoase Rarău și Giumalău sunt în vecinătate. Pentru ca ulterior, să poți servi masa, la restaurantul nostru modern, cu meniuri variate pentru a satisface cele mai exigente și rafinate gusturi ! 

Oferta este una cu totul specială, putându-te caza la prețul de 400 lei / zi, de persoană, pachetul pentru 2 persoane de pildă, fiind de 3200 ron, la minim 4 nopți rezervate ! Ceea ce înseamnă că vei beneficia de cazare și pensiune completă.

Te așteptăm cu mare drag, să ne fi oaspete de seamă ! Contactează-ne la numărul de telefon afișat, în vederea unei rezervări ferme !
Pentru mai multe detalii despre unitatea de cazare, te invităm să dai click
AICI