Petrece Sfintele Sărbători Pascale în Delta Dunării, la Vila Elena din centrul comunei Mahmudia, județul Tulcea !

Ți-a plăcut foarte mult, ultima oară când ai mers în Delta Dunării și îți dorești să revii ? Sau vei merge pentru prima dată, și încă nu ai făcut o rezervare ? Ce ocazie poate fi mai perfectă, decât Sfintele Sărbători Pascale ?

Vila Elena reprezintă garanția unui sejur reconfortant, departe de rutina zilnică și freamătul urban, în centrul comunei Mahmudia, în imediata apropiere a Dunării. Întrucât te vei afla la doar câteva minute de rezervația naturală din Delta Dunării, unitatea de cazare te va invita într-una din zile – pe tine și cei dragi, la o plimbare cu barca, preț de 3 ore, prin mirifica Deltă ! Prețul este de 780 lei, de persoană, pentru pachetul de minim 3 nopți. Mai multe informații ți le vom oferi, de îndată ce ne vei contacta, interesat fiind, de cazare în zonă.

Mai jos, vei regăsi meniul constituit pe zile de sărbătoare, petrecute la pensiunea noastră. Sperăm să fie pe gustul tău !

În prima zi, la masa de prânz vei putea savura, o ciorbă de pește cu pește prăjit și mămăliguță cu mujdei ca fel secundar.

La cină, te vom delecta cu pește la cuptor.

Ziua a 2-a va debuta cu micul dejun, iar ca în orice primă zi de Paște, te vom servi cu preparate tradiționale, gen ciorbă de miel versus ciorbă de pasăre de curte, cu tăieței de casă; sărmăluțe în foi de viță cu smântână, friptură de miel și pui cu garnitură; ouă roșii, cozonac, cafea, 1 litru de vin, țuică și vișinată.

Ziua 3 va începe de asemenea cu servirea micului dejun, va continua cu prânzul ce va consta în ciorbă de perișoare din pește și scrumbie la grătar, iar ulterior cu cina – saramura de pește, cu mămăliguță și mujdei.

Iar în ziua 4-a, înainte de a ne ura din suflet, pe curând, în speranța că vei mai veni și altădată pe la noi, sau dimpotrivă, îți vei mai prelungi vacanța cu o zi sau două, nu te vom lăsa să pleci, fără să iei micul dejun.

Te aşteptăm cu drag, să ne calci pragul în calitate de oaspete, iar la plecare vei fi unul dintre cei mai de seamă prieteni pe care am avut bucuria, să-i cunoaștem și cu care vom păstra legătura !

Pentru mai multe detalii despre unitatea de cazare, click AICI