Pensiunea GuestHouse ți-a pregătit un pachet agroturistic atractiv și vă invită să petreceți împreună, într-un mod inedit, bucuria Învierii Mântuitorului, cu ocazia zilelor libere de Sfintele Sărbători Pascale

Pensiunea Agroturistică GuestHouse este alegerea ideală pentru a petrece Sărbătoarea Învierii Domnului, împreună cu familia și / sau prietenii, într-o zonă de relaxare, cu aer curat !

Aceasta este situată la 12 km de orașul Târgu Jiu - supranumit și Orașul lui Constantin Brâncuși, în comuna Stănești nr. 75, și indiferent în cameră veți alege să vă cazați, veți avea vedere la munte, tot confortul necesar pentru o ședere cât mai plăcută, dar și acces gratuit la internet WiFi.

Pachetul agroturistic gândit pentru acest prilej, prevede minim 2 nopți de cazare, pentru un grup de 8 persoane, în schimbul sumei de 1800 lei, dar și pentru un grup de 10 persoane, cu 2000 ron. Pentru ambele pachete, data în care se va face check-in-ul, va fi 27.04.2019, zi în care veți fi întâmpinați cu un platou rustic cald, urmând să aveți toate mesele incluse, cu desigur nelipsita masă festivă în ziua de Paște, cu preparate specific tradiționale. Data de check-out o va constitui ziua de 29.04.2019, în care nu te vom lăsa să pleci la drum, până nu vom servi împreună, micul dejun !

Copiii dvs. se pot juca în locul special amenajat, în timp ce dvs. vă relaxați pe terenul de tenis. Timpul îl puteți petrece optând, pentru drumeții în jurul comunei Stănești, sau vizitând principalele atracții turistice din zonă, precum Coloana Infinitului, Masa Tăcerii, Poarta Sărutului - la distanțe cuprinse între 12 și 14 km.

Vă așteptăm cu drag, să ne contactați la numerele de telefon afișate - 0766 427 973 versus 0762 338 105 sau să ne scrieți pe adresa de email pensiuneaguesthouse@gmail.com ! Oaspetele pensiunii rămâne prietenul nostru !

Pentru mai multe informații despre unitatea de cazare, vă invităm să dați click AICI