Pensiunea Casa Maktub din Rânca, oferă cazare de Paște în județul Gorj

Ai lucrat mult în ultima perioadă și simți nevoia unui mini-vacanțe la munte, mai ales că se apropie cu pași repezi, Sfintele Sărbători Pascale și ți-ai dori să te afli într-un loc în care să te trezești dimineața, mângâiat de razele soarelui într-un decor de poveste, respirând aer curat și proaspăt ?

Casa Maktub din Rânca, județul Gorj, îți oferă posibilitatea de a-ți savura cafeaua, în timp ce privești de la balcon, munții impunători cu păduri dese de conifere, brazi etc., având prilejul de a vizita multe puncte de atracție turistică din zonă: Transalpina, Peștera Muierilor, Peștera Polovragi, Ansamblul Brâncuși de la Târgu Jiu, Vârful Păpușa și Pasul Urdele.

Pachetul de Paște, este unul special conceput pentru tine, și intră în vigoare începând cu data de 03.04.2019, fiind valabil până pe 05.05.2019 inclusiv. Acesta prevede minim 3 nopți de cazare, la care vei primi în mod gratuit, din partea casei, încă o noapte în plus de cazare, drept bonus pentru că ne-ai ales pe noi, să-ți fim gazdă la ceas de sărbătoare, și nu numai !

O cameră matrimonială poate fi rezervată în schimbul sumei de 200 lei, prețul unei camere triple pornește de la 160 lei, apartamentul 280 de ron, în timp ce costul pentru o cameră tip mansardă începe de la 140 ron – toate prețurile fiind negociabile și percepute per noapte, fără masă festivă, întrucât în pachet sunt incluse doar serviciile de cazare, grație camerelor moderne și complet utilate.

Pentru mai multe detalii despre unitatea de cazare, click AICI