Vila Sanda

Adresa:

DJ108J, Romania
Coada Lacului Lesu
Bihor
Apuseni

 

Situata la o altitudine de 700, in Muntii Apuseni, pe Valea Iadului la doar 18Km de Stana de Vale si 2Km de coada Lacului Lesu, Vila Sanda reprezinta alegerea perfecta pentru turistii care doresc un concediu relaxant in mijlocul naturii, departe de agitatia urbana.

Principala atractie turistica din zona este Valea Iadului care izvoraste din zona statiuni Stana de Vale si se indreapta cu repeziciune spre varsarea in Crisul Repede. In drumul ei desparte cele 2 grupe montane, zona calcaroasa a Muntilor Padurea Craiului si in zona preponderent vulcanica a Muntilor Valdeasa, munti ce se bucura de un adevarat potential turistic, creste, abrupturi, chei, pesteri... ce asteapta sa fie descoperite si vizitate.

Turistii care aleg Vila Sanda au posibilitatea de a efectua excursii la Stana de Vale, Izvorul Minunilor, Cascada Iadolina, drumetii montane pe 16 trasee marcate, unde se poate admira cea mai mare cascada din Romania " Saritoarea Bohodei ", cu o inaltime de 96 de metri, Saritoarea Iedutului, cascada Moara Dracului, deplasarila Pestera Ursilor, Pesterile Ferice, Onceasa, Alunului, si Meziad. Regiunea este ideala pentru practicarea sporturilor nautice, pescuit, vanatoare, drumetii, ciclism.

Vila Sanda are urmatoarea structura:

- 1 camera 2+2 ( 2 paturi duble )
- 4 camere 2+3 ( 1 pat dublu, 1 pat simplu )
- 8 camere 1+ 2 ( pat matrimonial )
- 4 grupuri sanitare
- 1 terasa acoperita
- 1 terasa dotata cu grill, protap, frigider, tv.

La dispozitia oaspetilor nostrii mai sunt:

-1 sufragerie
-1 sala de mese
-1 bucatarie dotata cu tot ce trebuie pentru gatit si pregatirea masei (aragaz, cuptor microunde, expreso cafea, frigidere, vesela, tacamuri, oale, cratite). Se asigura lemne pentru pregatirea mancarii.

Va asteptam cu drag!

Activitati de relaxare

  • Foisor

Facilitati Generale

  • Parcare
  • Servicii de spalatorie
  • Bar
  • Sala de Conferinte
  • Gratar
  • Loc de joaca
  • Centrala
Numar vizualizari: 14765