Vila Cetina

Adresa:

DJ175, Fundu Moldovei 727265, Romania
Fundu Moldovei
Suceava
Bucovina

Inaugurată în anul 2013, Vila Cetina din Fundu Moldovei -  judetul Suceava, se adreseaza celor care doresc sa se relaxeze cateva zile departe de aglomeratia citadina, intr-o adevarat oaza de verdeata si de liniste. 

Neinvadată încă, de turismul de masă, zona Obcinelor Bucovinene este un loc minunat si deosebit de pitoresc pentru reincarcarea bateriilor, unde veti fi "deranjati" doar de susurul izvoarelor (chiar langa pensiuni), cantecul pasarilor si clopotele vacutelor scoase la pascut ! Florile de toate culorile, mirosul de padure de brazi sau de fan proaspat cosit, creeaza un refugiu de relaxare si liniste sufletească, deosebită ! 

Motive pentru care să ne fiți oaspete ? 

În primul rând, conditii excelente de cazare la aproximativ 12 km de Campulung Moldovenesc, pe valea raului Moldova. Este un loc ideal pentru drumetii, vizite la manastiri si alte activitati ! Oferta este flexibilă, pentru grupuri sau individual, cu sau fara mancare!

Turistii care opteaza de pildă, pentru regim demipensiunea sau pensiune completă, vor avea parte de bucate gustoase și din belsug, gătite în stil tradițional bucovinean.

Vila dispune de un living luminos și spațios, cu sobă-șemineu, sală de mese, bucătărie complet utilată și terase la fiecare etaj, de unde se pot admira peisajele deosebite ale obcinelor bucovinene.

Perioada promoțională prevăzută de către proprietari, începe în principiu de pe 01 Mai și durează până pe 15 Septembrie, iar după această dată (Ianuarie - Aprilie), se poate lua legătura cu pensiunea (la numerele de telefon afișate), pentru a obține cea mai bună ofertă a momentului, , ca urmare a prețului negociabil, în lipsa unui tarif fix prestabilit !

Rezervarea se face cu plata unui avans de 40%.

Vă invităm în Bucovina, cu toți cei dragi dvs., pentru a vă bucura de o vacanță memorabilă !

Numar vizualizari: 89