Pensiunea Cuibul Cucului

Adresa:

DC2, Crișan 827060, Romania
Crisan
Tulcea
Delta Dunarii

 

Pensiunea Cuibul Cucului se afla la 47 km de municipiul Tulcea si la 20 km de orasul Sulina, in localitatea Crisan, punctul central al Deltei. De aici, se pot atinge cele mai frumoase si mai pitoresti locuri ale Deltei.

 

Pensiunea ofera 18 locuri de cazare. in camere cu baie proprie dotate cu: frigider, tv, digi TV, aer conditionat, wirless. Turistii dornici de liniste, se pot relaxa pe malul Dunarii, pe cele doua terase ale pensiunii, una inchisa cu bar si una deschisa. Pensiunea dispune de barci cu motor si ghizi specializati, pentru agrement si pescuit sportiv.

 

Pentru cei care detin permis de conducator ambarcatiuni de agrement, oferim spre inchiriere barci cu motor de diferite dimensiuni si diferite motorizari. Transferul se poate face pe la Tulcea cu vaporul ( 2,5 ore ) sau pe la Murighiol cu barca.

 

La Murighiol, masinile va sunt parcate in parcarea proprie, dupa care drumul catre pensiune, se face cu ajutorul barcilor. Si astfel, veti profita de unul dintre cele mai frumoase trasee deltaice (port Murighiol – brat Sf Gheorghe – loc . Uzlina – canal Uzlina – lac Uzlina – lac Isac – canal Litcov – canal Lung – brat Sulina – loc. Crisan, durată transfer 40 min.) !

Cu precizarea, că plimbarea cu barca cu motor si ghidul ce vă stau la dispozitie toata ziua, necesită plata suplimentar, datorită vremii neprielnice de câteodată, și a investițiilor / pregătirilor ce se realizează înainte de fiecare sezon versus anotimp sau dimpotrivă, sărbătoare ! Separat se achita consumul de benzina, in functie de traseul ales. Se poate servi si pranzul, optional , la 40 lei/pers/masa.

Preturi separate:

Mic dejun - 25 lei/persoana

Pranz - 40 lei/persoana

Cina - 40 lei/persoana

Barca cu motor si ghid - 80 lei/persoana/zi fara benzina

Transferul de la Murighiol este 60 lei/persoana dus - intors, plus benzina consumata

La Crisan se poate ajunge astfel:

1. Cu vaporul pasager care pleaca din Tulcea in fiecare zi, o singura data pe zi, la ora 13.30 spre Crisan-Sulina, iar la plecare din Crisan spre Tulcea, pleaca o singura data pe zi dimineata intre orele 07.20-08.20.Gasiti mai multe detalii pe site-ul www.navromdelta.ro

2. Cu barcile rapide tip Corsar, tot din Tulcea, cu rezervare in prealabil. Au mai multe curse dus-intors. Va recomandam sa alegeti NAUTICA SULINA, din experientele turistilor de anul trecut.

3. Solicitati transfer din partea pensiunii. Transferul se realizeaza de la Murighiol, la ora la care puteti ajunge, si costa 60 lei/pers/dus-intors, plus benzina consumata (între 45-55 litri pentru o barcă, în care încap 4-5 pers, plus bagaje).

Deasemeni pentru accesul in Delta, aveti nevoie de permise pentru intrare si/sau pescuit, pe care le puteti procura online de pe www.ddbra.ro

Copiii cu varsta pana in 7 ani, au gratuitate la toate serviciile cu exceptia meselor, intre 7 si 14 ani platesc 50%, peste 14 ani platesc tarif intreg.

Ca rezervarea sa devina ferma si confirmata, este nevoie de plata unui avans. Pentru acest lucru, avem nevoie de date din CI sau firmă, pentru a emite factura de avans.

 

Activitati de relaxare

  • Foisor

Dotari in camere

  • Baie in camera
  • Cablu TV
  • Aer Conditionat
  • Internet
  • Frigider
  • Mini Bar

Facilitati Generale

  • Gratar
Numar vizualizari: 12811