Pensiunea Casa Noastra

Adresa:

DN57B, Orșova, jud. Mehedinți, România
Orsova
Mehedinti
Clisura Dunarii

La 80 de metri de DN57B, în localitatea Orșova, județul Mehedinți, Pensiunea Casa Noastră amplasată pe malul râului Crivița, vă așteaptă în mijlocul naturii, la poalele dealului, fiind înconjurată de pădure.

Pensiunea se află la 3 km distanță, de centrul orașului, și la 8 km de statuia Capul lui Decebal. Băile Herculane sunt la 25 de km de Casa Noastră, iar Drobeta Turnu-Severin, este la 34 de km.

Pensiunea dispune de 4 camere duble, cu o capacitate de 8 locuri, la etaj regăsindu-se 3 camere, din care 2 sunt prevăzute cu balcon. Fiecare cameră are baie proprie. Unitatea de cazare dispune de un foișor, cu o capacitate de 20 de locuri, un grătar, o curte generoasă de circa 2000 de metri pătrați, cu grădină; un bar și un lounge comun. Toate camerele au TV cu ecran plat, ce prinde canale prin satelit. Oferim WiFi gratuit și acces gratuit, la bucătăria comună, ce este complet utilată și dotată.

Nu avem vecini, care să deranjeze oaspeții !

În curte, este un gazon bine întreținut, ce conferă un loc potrivit de joacă pentru copii. În vecinătatea proprietății, oaspeții se pot plimba sau dimpotrivă, unitatea poate reprezenta un punct de plecare, în drumeții sau trasee montane pe Valea Criviței. 

Printre obiectivele turistice, enumerăm Mănăstirea Sf. Ana, Cascada Bigăr, Cheile Nerei ș.a., în timpul liber, putându-se opta de asemenea, pentru o plimbare cu barca sau cu vaporul pe Dunăre.

Cei care ne calcă pragul în calitate de oaspeți, revin mereu cu plăcere, însă în calitate de prieteni de data aceasta !

Vă așteptăm cu drag !

 

 

Numar vizualizari: 98