Pensiunea agroturistica Scarisoara

Adresa:

DC137, Păștești 517554, Romania
Garda de Sus
Alba
Apuseni

 

Pensiunea Scarisoara, o ferma traditionala din Tara Motilor este alegerea ideala pentru iubitorii muntelui si iesirilor in aer liber.

Pensiunea este situata in inima Muntilor Apuseni, la o altitudine de 1100m, intr-un cadru natural de o frumusete aparte, inconjurata de paduri de brad si molid.
Pornind de la o mica afacere in agroturism, vazuta de proprietari ca o alternativa la activitatea de exploatare a padurii, principala sursa de venit a locuitorilor din aceasta zona, Pensiunea Scarisoara s-a dezvoltat, incetul cu incetul, de la 5 camere si 2 bai comune pana la 15 camere si 12 bai cate are in momentul de fata.

La aceasta unitate puteti servi o masa traditionala in adevaratul sens al cuvantului, cu produse naturale din ferma proprie ce cuprinde vaci, purcei, pasari de curte, dar si o curte imensa de 4-5 hectare care se invecineaza cu padurea.

De aici se poate pleca spre principalele obiective turistice din zona: Pestera Ghetarul de la Scarisoara aflata la doar 15 minute, Cheile Ordancusii cu pestera Poarta lui Ionele traseu marcat cu banda albastra care poate fi facut foarte usor pe timp de vara in 5-6 ore; Coiba Mare, Coiba Mica, Izbucul Tauz si Pestera Ghetarul de la Vartop, traseu marcat cu triungi albastru si care poate fi facut deasemenea in cca.6-7 ore dus intors,asta pentru iubitorii de drumetie montana.

La cerere, pensiunea va poate pune la dispozitie propria masina de teren cu care puteti ajunge inclusiv in zona Padis, la Cetatile Ponorului, Focul Viu,etc.

Pensiunea Scarisoara are o capacitate de cazare 30 de locuri in 10 camere matrimoniale cu bai proprii ce se pot suplimenta cu inca un pat pentru copii, 5 camere tripla si 2 bai comune.
Oaspetii mai au la dispozitie: bucatarie, sala de mese cu o capacitate de 50-60 persoane, terasa de vara, cuptor de paine, masini de spalat rufe, masini de spalat vase, gratar,in curte, loc de joaca pentru copii, parcaer, sanie trasa de cai.

La cerere se poate asigura si un ghid de turism calificat.


Odata ajunsi in acesta zona o sa ramaneti cu siguranta impresionati atat de principalele atractii turistice si de peisajul de o frumusete izbitoare, cat si de casele traditionale, specifice Tarii Motilor, construite pe piloni de piatra care iti dau senzatia ca stau sa cada, desi unele,stau asa de veacuri, sau surile acoperite cu cetina de brad si aschii.

Dotari in camere

  • Baie in camera

Facilitati Generale

  • Parcare
  • Sala de Conferinte
  • Gratar
  • Centrala
Numar vizualizari: 14259