Casa Stefanescu

Adresa:

Strada Principală 26, Costinești 907090, Romania
Costinesti
Constanta
Litoral

 

Casa Stefanescu este o pensiune in regim de turism particular, care va ofera o gama larga de servicii, reusind in acelasi timp sa pastreze o atmosfera calduroasa, familiara. Va punem la dispozitie paisprezece camere, cu doua, trei sau patru locuri, la nivel de dotare de trei margarete, cu baie proprie, televizor, cu frigider in camera sau pe palier. De asemenea, aveti la dispozitie doua bucatarii complet utilate, dar vi se ofera si posibilitatea sa alegeti pensiune completa sau partiala.

Mai mult, pentru ca dumneavoastra sa va puteti petrece concediul fara niciun fel de inconveniente, va punem la dispozitie, la cerere, servicii de spalat si calcat rufe.

In cazul in care va veti hotari sa ne vizitati, nu uitati ca dispunem de parcare pentru masina dumneavoastra, terase acoperite, unde puteti lua masa sau sa va adapostiti de soarele dupa-amiezei.

Pentru un concediu de vis, va asteptam sa ne vizitati. Veti descoperi o ambianta primitoare si toate facilitatile de care aveti nevoie pentru vacanta dumneavoastra, indiferent de varsta. Prin noi, statiunea tineretului devine statiunea tuturor, iar Casa Stefanescu va deveni, si pentru dumneavoastra, un loc in care, cu siguranta, veti reveni cu placere si cu incredere.

Activitati de relaxare

  • Foisor

Facilitati Generale

  • Parcare
  • Servicii de spalatorie
  • Gratar
  • Loc de joaca
  • Centrala
Numar vizualizari: 21706