Ofertă turistică pentru mini-vacanța de Paște, la Pensiunea Ralu și Ello din Pietreni, județul Vâlcea - zona Valea Oltului

Vă numărați printre cei care preferă, să se relaxeze în aer liber și să îmbine utilul cu plăcutul, chiar și într-o mini-vacanță petrecută alături de cei dragi ? În sensul în care să existe puncte de interes turistic, în vecinătatea zonei dvs. de cazare ?

Pensiunea Ralu și Ello din Pietreni, județul Vâlcea, vă pune la dispoziție toate condițiile necesare, cu dotări la cele mai înalte standarde (paturi king-size, jacuzzi, loc de joacă special amenajat pentru copii și multe altele, dar mai ales o panoramă deosebită), pentru a vă bucura chiar de Sfintele Sărbători Pascale, de câteva zile benefice atât sufletului, cât și trupului, din punct de vedere al tonusului fizic și psihic, al energiei pozitive cu care vă încărcați !

Situată în zona Valea Oltului, la poalele masivului Buila - Vânturarița, în parcul național cu același nume, veți putea merge la mănăstirile Hurez (cel mai reprezentativ complex de arhitectură, definitoriu pentru „stilul brâncovenesc”), "Dintr-un lemn" (comuna Frâncești), Mănăstirea Polovragi (16 km), Bistrița (12 km), Mănăstirea Arnota (15 km) etc.

Puteți alege unul din cele 2 pachete de mai jos - concepute special de către proprietari, pe care îl veți considera a fi cel mai potrivit timpului alocat șederii dvs., departe de forfota citadină: 

- cazare minim 3 nopți, fără cină festivă inclusă în pachet: 2400 lei

- cazare minim 4 nopți, fără cină festivă, inclusă în pachet: 3000 lei

Contactează acum proprietarul, la numărul de telefon afișat, pentru a mai prinde o cameră disponibilă ! Se epuizează într-un timp foarte scurt! Ședere plăcută și Paște Fericit !

Pentru mai multe detalii despre unitate de cazare, click AICI