Oferta Revelion 2018 la Conacul Secuiesc - Alba

Oferta Revelion 2018 la Conacul Secuiesc

 

Perioada: 30.12 - 01.01.2018 (2 nopti, 3 zile)

Pret: 1300 lei/persoana/pachet, loc in camera dubla

30 Decembrie 2017

- intampinarea musafirilor cu vestitul cozonac traditional Somodi, afinata si tuica de casa.

Cina:

- supa de zarzavat cu galuste, sarmale cu ciolan afumat si smantana de casa, cuib de viespi.

31 Decembrie 2017

- pomana porcului

Mic dejun:

- bufet suedez cu gustari traditionale: unt de casa, omleta taraneasca, ou fiert, dulceata de casa (prune, caise, capsune, macese), carnaciori, jumari, caltabos, sangerete, toba, slanina, branzeturi traditionale, salata de vinete, zacusca, paine de casa cu cartofi, cafea, ceai si lapte de casa.

Pranz:

- tocanita din carne de porc, proaspat taiat - preparat la ceaun, in aer liber, dupa o reteta traditionala locala - jumari proaspete, varza la butoi si paine de casa proaspata, gogosi adevarate cu mai multe feluri de dulceata de casa.

Cina festiva de revelion 2017/bufet suedez

Aperitiv:

- rulou de pui cu crema de branza, ou cazino, ciuperci umplute, chiftele, file pulpe pui pane, file piept de pui, crema de branza condimentata, branzeturi traditionale romanesti.

Fel principal:

- ceafa de porc la cuptor, friptura conacului, perinite de piept de pui cu susan, tocanita de vitel, file a la Coltesti, cas pane, pastrav, pernite de salau cu susan.

Garnituri:

- legume gratinate, cartofi piure, cartofi taranesti, razala, orez cu legume.

Salate:

- salata frantuzeasca, salata asortata proaspata, varza la butoi, salata de muraturi asortate.

Desert:

- prajituri de casa, tortul de Anul nou si sampanie

Bauturi:

- vinul casei alb sec, demisec si demidulce, vinul casei rosu sec si demisec, tuica si afinata de casa, whisky, lichior, vinars de Jidvei, vodca, apa plata, minerala Borsec, cafea, limonada, bauturi racoritoare carbogazoase.

Muzica, artificii, voie buna si dans pana dimineata!

1 Ianuarie 2018

- Mic dejun:  bufet suedez cu gustari traditionale: unt de casa, omleta taraneasca, ou fiert, dulceata de casa (prune, caise, capsune, macese), carnaciori, jumari, caltabos, sangerete, toba, slanina, branzeturi traditionale, salata de vinete, zacusca, paine de casa cu cartofi, cafea, ceai si lapte de casa.

- Pranz: ciorba de mahmureala, salau in crusta de porumb, orez cu legume, sos tartar, clatite cu dulceata de casa.