Hotel Plutitor Magia Deltei

Adresa:

Murighiol
Tulcea
Delta Dunarii

 

Alaturi de Steaua Deltei si Paradisul Deltei, Hotelul Plutitor Magia Deltei va asteapta pentru a va destainui frumusetea Deltei Dunarii in cel mai original mod. Serviciile oferite sunt de patru stele, ceea ce va garanteaza un sejur relaxant si lipsit de griji.

Punem la dispozitia clientilor 6 camere duble si doua cu pat matrimonial. Fiecare camera este dotata cu baie proprie , aer conditionat, TV cu cablu, fiecare avand design unic.
- Salonul luxos in care se pot servi mesele, are meniuri cu specific pescaresc, sau meniuri la cerere. Acesta se poate amenaja astfel incat, sa fie cea mai mare sala de conferinte de pe orice hotel plutitor din Delta Dunarii.
- Terasa este pregatita sa primeasca amatorii de plaja, fiind dotata cu sezlonguri si canapele
- Dupa plaja, bineinteles, o baie in piscina hotelului este binevenita. Acest lucru face Hotelul Plutitor Magia Deltei unic printre celelalte hoteluri de acest gen.
- Barcile cu motor cu care este dotat hotelul sunt la dispozitia turistilor pentru a explora cele mai inaccesibile si frumoase locuri pe care Delta Dunarii le are.
 

Hotelul Plutitor Magia Deltei este alegerea ideala pentru explorarea Deltei Dunarii in conditii de 4 stele.

NOU! TAXI PE APA CU BARCA DE 6 LOCURI

Oferim plimbări cu catamaranul sau cu ambarcațiunile de mici dimensiuni pe lacurile și canalele din apropiere (unde puteti admira o flora si o fauna unicat), plus o masă pescărească!

 

Alegeţi "Magia Deltei" pentru o vacanţă de vis!

0752 087 987

0744 483 584

 

vacanta de neuitat doar cu Magia Deltei, va asteptam !

Dotari in camere

  • Cablu TV
  • Aer Conditionat
  • Internet

Facilitati Generale

  • Restaurant
  • Sala de Conferinte
Numar vizualizari: 11124