Restaurant Graf

Adresa:

Str. B. St. Delavrancea 3
Oradea
Bihor
Crisana

Deschis la finele anului 2010, Restaurantul GRAF este situat intr-o casa construita in anii 1900 in centrul istoric al orasului Oradea.
Pastrand structura casei vechi, noul concept de design - restaurant va asteapta in saloane decorate individual.
Salonul Alb cu un ambient clasic si elegant are 28 locuri pentru nefumãtori.
Salonul Visiniu, o camera intima care poate primi pana la 14 persoane pentru intalniri de afaceri sau cine romantice langa semineu.
Salonul Verde aduce o nota moderna si ofera o ambianta casual pentru 30 locuri de fumatori.
Cigar Room, aici puteti descoperi aromele unui cognac însotit de trabuc.
In Wintergarden savurati o cafea la bar si descoperiti curtea interioara .
Terasa cu 38 de locuri, are decor modern si este locul perfect pentru zilele insorite.
GRAF - primul restaurant gourmet unde fantezia culinara este nainte de toate o invitatie la destindere si relaxare!
NICOLAS DELGADO
Chef NICOLAS DELGADO
desi tanar, la cei 33 de ani a acumulat o mare experienta internationala lucrand alaturi de mari personalitati ale gastronomiei franceze. A lucrat ca executive chef in restaurantul La Ferme Saint-Simeon(1 star Michelin - Gault Millau 17/20) din Franta.
Din noiembrie 2009 este membru al Academiei Culinare Franceze.
A continuat ca si executive chef la Restaurantul Costes din Budapesta unde in 2010 aduce prima stea Michelin unui restaurant din Ungaria.
Din luna mai a acestui an, Nicolas este CHEF la restaurantul GRAF din Oradea - incepe o noua provocare!
Incepand cu mijlocul lunii iunie Nicolas ne propune 2 meniuri, unul gourmet si unul clasic, imbinand armonios preparate agreabile si arome care ne apropie de caldura traditionala si senzualitatea mediteraneeana .
Pastry Chef Peter Korponai, cu bogata experienta lucrand alaturi de mari cofetari in Budapesta si Belgia continua la GRAF colaborarea inceputa cu Nicolas pe care il consider cel mai bun chef cu care a lucrat. Peter incearca prin deserturile pe care le creeaza sa atinga perfectiunea imbinand calitatea cu designul.
Somelier Septimiu Crisan are in custodie pivnita care pastreaza peste 1000 sticle de vin si incearca sa creeze o carte de vinuri echilibrata si sa ofere acorduri perfecte gastro-oenologice.
« …am baut un vin atat de bun incat imi venea sa-i spun dumneavoastra … » (Stefan Iordache)

Tip Locatie

  • Restaurant
Numar vizualizari: 3378