Champ du Golf

Un avantaj foarte mare este ca Academia Champ du Golf se afla la doar 20 de minute de centrul capitalei, iar imediat cum veti ajunge acolo, veti gasi un loc fantastic,oaza de liniste, care detine un salon cu delicii culinare si bauturi savuroase ce vor astepta sa fie degustate de vizitatori, de asemenea, in cazul in care nu doriti sa jucati golf, este frumos amenajata si o sala de lectura, unde va veti putea relaxa in voie.


Bineinteles, mult asteptata sala unde se joaca golf este superb amenajata, unde ambitia si competitia cu tine insuti de a fi cel mai bun sunt imbinate cu pasiunea pentru acest joc fabulos, care are mai multe laturi: o latura sportiva, cea mai importanta, este ca tu esti in competitie cu tine insuti,ceeea ce este exceptional. Nu esti in competitie cu nimeni, ci doar cu tine, de a fi cel mai bun. Pentru ca sunt 18 gauri/cupe, pozitionate strategic la 7-8 kilometri de mers pe jos, ajuta foarte mult la arderea caloriilor, pozitia corecta a posturii, cardio,dar iti lucreaza foarte mult si muschii.


O alta latura a golfului este cea cerebrala, la fel de imporanta ca si cea sportiva, care iti foloseste foarte mult creierului, fiind nevoie de inteligenta pentru a gasi o strategie foarte buna intr-un timp cat mai scurt.

Va asteptam cu drag!