Aqua Magic Constanta

Aqua Magic Constanta

 

Cel mai frumos parc acvatic din tara iti dezvaluie secretul unui concediu de exceptie: diversitatea event-urilor, atractiile acvatice moderne si  multa adrenalina!

 

Parcul Aqua Magic este unul dintre cele mai mari si si mai interesante parcuri de distractii din Romania! O suprafata impresionanta de 27.500 metri patrati, iti ofera sansa de a petrece o zi minunata alaturi de prieteni sau familie in zone special amenajate pentru copii si adulti. Aqua Magic iti pune la dispozitie 13 surse infinite de distractie pe care nu poti sa le ratezi: Waterplayground, Baby Pool, Relax Pool, Lazy River, Space Bowl, Super Crater, Multislide, River Ride, Mega Pipe, Twister, Kamikaze, Turbo Slide si Black Hole.

 

La Aqua Magic iti poti serba chiar si aniversarea, beneficiind de discount-uri, dar totodata, poti si sa te relaxezi cu un masaj realizat de specialisti.

 

 Dincolo de distractiile acvatice, trebuie stiut ca Aqua Magic iti ofera zilnic spectacole si concursuri iar in timpul acestor show-uri concurentii primesc foarte multe premii.