Restaurantul

Adresa:

Bucuresti
Bucuresti
Muntenia

La citta dell’amore, Venezia, este unul din cele mai romantice orase din lume cu gondolele ei impunatoare, cu Ponte Rialto, cu Piazza San Marco, cu Pallazzo Ducale, si pentru ca suntem la Bucuresti am recompus inca din anul 2007, pe malul lacului Floreasca o mica parte din Venezia, la restaurantul "La Gondola", gandit, conceput si realizat de un faimos architect venetian
Stilul venetian, culorile negru si rosu, mastile autentice venetiene lucrate manual, frumusetea unica a peisajului de pe malul lacului cat si gustoasele preparate venetiene incanta si trezesc emotii si amintiri celor care pasesc in restaurantul "La Gondola".
Farmecul gustoaselor preparate sta in prospetimea ingredientelor si a aromelor inconfundabile, caci plantele aromatice sunt nelipsite, de la salate si carne pana la branza, peste, fructe de mare: oregano, rozmarin, cimbru, menta, marar, patrunjel.
preparat
Peste proaspat, paste facute in casa, calamari si creveti marinati dupa retete traditionale, masline si capere, cu astfel de ingrediente naturale rezultatul nu poate fi decat unul pe masura.
Carnea este preparata in special la gratar, uneori marinata inainte, iar maslinele, lamaia, usturoiul si rozmarinul sunt ingrediente nelipsite de la orice masa tipic mediteraneeana de la restaurantul "La Gondola".
Faimosul “Nero di seppia con polenta” se gateste dupa reteta traditionala venetiana folosind cerneala de sepie coapta impreuna cu bucati de sepie. Carnea de vitel sau de miel este frageda, se prepara la gratar si este insotita uneori de mirodenii, sosuri de piper verde sau ciuperci porcini.
Dulciurile venetiene, Tiramisu, Tiramigiu, Soffio di cioccolatto, Torta krantz, Torta con frutti di bosco sunt facute in casa dupa retete traditionale venetiene. Dulciuri care incantau gusturile dogilor si ale frumoaselor curtezane venetiene de alta data incanta si acum gusturile clientilor restaurantului "La Gondola".
mancare restaurant

Tip Locatie

  • Restaurant
Numar vizualizari: 3275